Mobilmenu
Hem
Bli medlem
Vad vi gör
Har du några idéer?
Kommande evenemang
Våra medlemmar
Julmarknaden
Kontakta oss
Mobilmenu

Vad vi gör

Företagare och övriga medlemmar arbetar ideellt, vill vara en sparringpartner till kommunen och komma med förslag på förbättringar och lösningar på de utmaningar vi möter dagligen.

Smögen är en fantastisk plats att vara på även under höst, vinter och vår. Här finns mycket att göra, uppleva och se även om solen går i moln och höstdimman drar in över klipporna.

Från att ha varit en intressegrupp bildades i juni 2018 föreningen Smögen 365. Under 2017 spred sig ett rykte om att det inte skulle bli någon julmarknad här på Smögen. Lokala företagare och eldsjälar gick samman och startade då intressegruppen Smögen 365. Engagemanget var stort och beslut togs att en förening skulle bildas. Föreningen skall verka för ett levande samhälle och visa ortsbor såväl som turister att Smögen är en fantastisk plats att vara på även under höst, vinter och vår! Här finns mycket att göra, uppleva och se – även om solen går i moln och höstdimman drar in över klipporna.

Företagare och övriga medlemmar arbetar ideellt i föreningen som vill vara en sparringpartner till kommunen och komma med förslag på förbättringar och lösningar på de utmaningar som vi möter dagligen.

Båda marknaderna har tidigare år varit välbesökta och uppskattade av både ortsbor och besökare. Överskott från dessa arrangemang går oavkortat vidare till förbättringar av vårt Smögen.

Vi tar tacksamt emot hjälp vid våra arrangemang och önskar att alla som kan tänka sig att bidraga som funktionär eller något annat, kontakta oss här.

Smögen 365 - Alla rättigheter förbehållna

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB